Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

BOTTOMS UP

Στην τηλεόραση συνέχεια ακούμε ότι υπάρχει κρίση και ο κόσμος δεν έχει λεφτά και ψωνίζει ρούχα απ'τις εκπτώσεις και πατάτες δεύτερο χέρι.Η αλήθεια όμως είναι οτι ο Έλληνας ακόμα και αν δεν έχει βρακί να φορέσει πρέπει να βγεί,να πιεί ,να καλοπεράσει, να μπανίσει και κανα κώλο.Ακριβώς αυτό θα αναλύσουμε σήμερα. Τί πίνει ο Έλληνας όταν θα πάει στο μπαράκι το σαββατόβραδο. Γι'αυτό το σκοπό απευθύνθηκα σε κάποιον με πείρα.Τον άνθρωπο πίσω απο τη μπάρα. Σ'αυτόν που θα πούμε όλα μας τα μυστικά, τα κόμπλεξ και τις ανησυχίες μετά το τρίτο ποτήρι.Τον ψυχολόγο του μεσονυκτίου. Λέιντις εντ τζέντελμεν....

                                      Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ(χειροκρότημα,ιπτάμενα σουτιέν και τα συναφή)


Σε αυτό το μπλόγκ δεν είμαι εγώ ο γαμάτος, αλλά ο γιος μου ο ΚΤΕΟ,που τον ξέρω από την εποχή που ο Σινόμπι μάζευε στο μπλόγκ του όλα τα nerds που διάβαζαν όλα τα σχόλια στο faeenamalaka.Ανάμεσα στα υπέροχα άτομα που γνώρισα,ήταν και ο γιός μου από άλλο πατέρα και άλλη μητέρα .ΚΤΕΟ . Αμέσως υπήρξε ένας αμοιβαίος σεβασμός,απο μέρους του για τις εμπειρίες μου στη γυναικεία ψυχολογία και στη γνώση μου πάνω στο ποτό.Από μέρους μου στο απίστευτα πηγαίο χιούμορ του και τον τρόπο που μπορούσε να κρατάει όλα τα άτομα στο chat,ακόμα και αν τους γείωνε χειρότερα από αλεξικέραυνο.Σε αυτό το άρθρο ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα άρθρο βασισμένο στο χρώμα που έχει πάρει τόσα χρόνια το συκώτι μου και δίνουμε πληροφορίες για το τι ποτό να επιλέξετε ανάλογα με τη δημογραφική σας κατηγορία.Απολαύστε...



ΑΝΗΛΙΚΑ

-Για άγνωστο λόγο μπαίνουν πέντε 16χρονα στο μαγαζί και με ύφος "σήμερα τα σπυριά μου θα γίνουν γένια" σου ακουμπάνε το χαρτζιλίκι στη μπάρα.
-Δώσε Koppabergs τα οποία είναι γαμάτα. Λίγο αλκοόλ,φρουτόγευση,σα fanta με κίρρωση ήπατος.

ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ

-Είναι ψαγμένοι,μόλις πέρασαν τις πανελλήνιες,έχουν μια φοιτητική ζωή μπροστά τους,δε γνωρίζουν πτυχιακές και ανεργία,ειναι πρωτοετείς και είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι γέρασες μπάρμπα-Χώστερ.
- Συνήθως προτιμώνται Μαυροδάφνη και μπύρες,αλλά εγώ θα προτείνω μπύρα με λίγο στυμμένο λεμόνι,έτσι μπορεί να φαίνεσαι τσίπης γυφτοφοίτητο,αλλά σοφιστικέ στα όρια του hip..[censored]

ΚΟΡΙΤΣΟΠΑΡΕΕΣ

-Μετά από την επίπονη 17ωρη δοκιμασία ταιριαξίματος παπουτσιού,καλσόν,φορέματος,κοσμήματος,φάσης σελήνης,έντασης αέρα και υγρασίας περιβάλλοντος τα κορίτσια κατάφεραν να συμβιβαστούν με το αποψινό outfit και φτάνουν συνάμενες κουνάμενες στα τακουνοξυλοπόδαρα ενώπιον σου
-Aν δεν πίνουν καθόλου και θέλουν μια υποψία σαν αλκοόλ,προτείνω Tonic-water με λίγο πάγο και φετούλα λεμόνι.Aν πίνουν μέτρια,τότε να πέσει στο τραπέζι μια κανάτα με mix τεκίλα-κουαντρώ και μπόλικη λεμονάδα να μοιραστεί σε σφηνάκια.Αν πάνε για μετωπική με τη νοσοκόμα που θα τους βάζει τον ορό μετά τη πλύση στομάχου,τότε προτείνω ποτό αρεσκείας με σφηνάκια σαμπούκας-μπέιλυς.

ΠΟΥΤΑΝ...ΕΕΕ..Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΛΑΦΡΩΝ ΗΘΩΝ VERSION

-Μακιγιάζ τσίρκο Medrano,μπλούζα βυζοχαράδρα και από εκείνες τις ωραίες φούστες που τελειώνουν 4 εκατοστά από εκεί που ξεκινάνε.Πιάνουν σκαμπό και αφού καταφέρουν να καλύψουν με τη φούστα-ζώνη ένα ικανοποιητικό ποσοστό κώλου σου κάνουν νόημα.
-Οκ....τότε ψάχνουμε ένα ποτό-attention whore που να τραβάει το βλέμμα του αρσενικού.Προτείνω Strawberry Daquiri με φρέσκια φράουλα στο ποτήρι.Προωθεί ένα ίματζ εύκολης τουρίστριας που κάνει τα αρσενικά να κόβουν χαρτάκια στην ουρά για να της τη πέσουν.Τελικά εξυπηρετείται ο πελάτης που κάνει δικέφαλα με το πορτοφόλι του.

ΜΠΑΚΟΥΡ CLAN

-Είναι η παρέα που μπαίνοντας θα κάνει τη περισσότερη φασαρία.Βγήκαν για χαβαλέ και δε φοβούνται να πιουν μέχρι αηδίας.Είναι το τρίτο μαγαζί που μπουκάρουν απόψε και ήδη κουτουλάνε στα ντουβάρια.Αποτελείωσε τους.
-Η πιο γρήγορη και φτηνή "φτιάξα",αν τη παλεύεις με πολύ δυνατά ξύδια,είναι αυτό που είχε φτιάξει ο φίλος μου ο Σταθάρας o Manowar , που είχε πάρει μπύρα περιπτέρου,ήπιε μια γερή γουλιά και το υπόλοιπο το γέμισε με ρακί και ούζο.....και μετά δε το θυμόταν ο μαλάκας.Εναλλακτικά βάζεις τσίπουρο,σούμα και ότι άλλη μαλακία αντί για ρακί.Απλά φρόντισε να έχεις φίλο που σπουδάζει χειρούργος για να μπεις σε λίστα αναμονής συκωτιού.

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ

-Έχουν 3 για πτυχίο,αγκομαχάνε βλέποντας τη θητεία να κοντοζυγώνει και ξέρουν ότι η περίοδος χάριτος έφτασε σχεδόν στο τέλος της.Ένα μεγάλο ποσοστό πάει στα τσιπουράδικα και τρωγοπίνει like a boss.Τι θα σερβίρεις στους εναπομείναντες μπαρόβιους;
-Βότκα και δίπλα ένα πιατάκι με φέτες lime και "nikolashka",που είναι ένα mix με μαύρη ζάχαρη και espresso σε σκόνη.Πίνουν ένα σφηνάκι βότκα και μετά πασπαλίζουν τη nikolashka πάνω στο lime και το τρώνε.Τέτοιες κινήσεις,παρόλο που δείχνουν ανωτερίλα και σοφιστικίλα,θα είναι και οι τελευταίες τους καλές αναμνήσεις πριν καταλήξουν στον ΟΑΕΔ για να συμπληρώσουν κάρτα ανεργίας.

Ο ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

-Ο κλασσικός creepουλας που κάθεται σε μια γωνιά,τρώει το φυστικάκι του,ζητάει μάταια Καρρά και Τερλεγκα,χαζεύει τα ουραία τα μουρά και φεύγει τελευταίος γιατί έχει τη πρωινή βάρδια του ταξί.
-Κλασσικά πράγματα...Τζόνι κόκκινο με ένα πάγο και πατατάκια που ζητάνε επίμονα απο το μπάρμαν.




Αυτές ήταν κάποιες από τις ιδιαίτερες κατηγορίες τις μεταμεσονύκτιας ζώνης.Οι υπόλοιποι που πάτε σε μπυραρίες και τσιπουράδικα είστε βαρετοί και ξενέρωτοι και κρατήστε μου κανα μεζέ,έρχομαι.


6 σχόλια:

  1. Εγώ πρωτοετής είμαι και πίνω βότκα. Στο πτυχίο θα πίνω πετρέλαιο. Μηχανολόγος γαρ. Τι λέγαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εύγε υιέ!!! Το ρετουσάρισμά σου και οι ατάκες σου ηταν το λιγότερο για όσκαρ.....παραλογοτεχνίας, αλλά και πάλι όσκαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να πιω πολλές μπυραι και να σας κατουραω στο στόμα μετα απ αυτό που δγιαβασα . (ΚΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό για τους τελειόφοιτους με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό, γαμημένη κωλοθητεία...

    Ούζο μόνο καθαρό, όχι ανάμεικτο. Γενικά τα ποτά ποτέ δε μου άρεσαν, απλά τα έπινα για το high. Πλέον καταλήγω στο ότι είσαι πιο τζέντλμαν με τη φούντα: Μέσα σε 3-6 ώρες έχεις γίνει completely wasted και μετά είσαι εντελώς σαν κύριος, σχεδόν μπορείς να πας για τεστ στην MENSA.

    Και πού στο πέος είναι ο Shinobi;

    Το μόνο κοκτέιλ που επιλέγω για είσοδο σε κλαμπ είναι το κοκτέηλ μολότοφ για συγκεντρωμένο AoE Damage (Inc) στον καγκουροκόσμο.

    Ειδικά δε τα μπιτάκια είναι για να κόβεις φλέβες. Σου λέει "βάζω χάουζ" και είναι το πιο γτπ Ξάνθη κομμάτι των τελευταίων ετών. Και στο καπάκι σου βάζει σκυλάδικο-κωλάδικο.

    Για εξόδους λένε μόνο τα Μπακούρ Clan (αλλά τα σωστά, όχι φλωριές που περνάνε καλά μόνο ΑΦΟΥ πιουν). Οι κοριτσοπαρέες οδήγησαν σε κατάθλιψη τον Σοπενχάουερ, τον Νίτσε σε παραλήρημα για υπερανθρώπους που θα εξάλειφαν την παρακμή και τον Φρόυντ στις γνωστές αναλύσεις σχετικά με το φθόνο πέους...

    Για κάποιο λόγο μπήκα εδώ, αλλά δε θυμάμαι...
    (Kenpachi A.K.A Elric A.K.A John Galt)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πρωτοετίνα είμαι κι έχω ξεσκιστεί στις μπύρες. Κι έχω πιεί και Corona με λεμόνι. Οπότε πιστεύω έπραξα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή