Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

FRIENDZONE

Λίγο πολύ όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Είναι μια τακτική των θηλυκών , καμουφλαρισμένη ως "παρεξήγηση" , τόσο τελειοποιημένη στο πέρας των χρόνων που πλέον γίνεται αυτόματα.
Πουχού
-Κοζάρεις γκομενάκι και σε πιάνει τεταρταίος πυρετός και κρίσεις επιληψίας.
-Αρχίζεις σιγά σιγά και διστακτικά (κυρίως επειδή είσαι χέστης και πιστεύεις οτι είναι out of your league) να την πλησιάζεις,να την γνωρίζεις και τα λοιπά βαρετά.
Εκεί γίνεται το πρώτο λάθος.
Συνήθως τα άπειρα σερνικά με το αθώο τους μυαλό πιστεύουν οτι ο πιό λογικός τρόπος να ρίξεις γκόμενα , sorry να βρείς το άλλο σου μισό που θα περπατάτε χέρι χέρι ξυπόλητοι στην ακροθαλασσιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα είναι να είσαι καλός,ευγενικός,αστείος και να την έχεις στα πέπουλα.


Αυτός ο υπερβάλλων ζήλος και η αγωνία να γλυτώσουν από την τριχοφυΐα στις παλάμες έχει καταστροφικά αποτελέσματα.Να είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλοί και ευγενικοί  και αστείοι σε βαθμό γελοίου.Όλα αυτά μαζί με την καραμέλα "θα είμαι για πάντα κοντά σου,κλάψε στον ώμο μου" τί μας κάνουνε??
B.F.F.E.(κοινώς,τη γάμησες)
Είσαι πλέον ένα πιστό σκυλάκι που τη θαυμάζει,της φιλάει τα πόδια και την παρηγορεί όταν την κερατώσει ο μαλάκας που τα'χε  μέχρι να βρεί άλλον με πιο γυαλιστερό παπί.( ευελπιστώντας να σου κάτσει στην απελπισία της).Σε αυτό το σημείο να σημειώσω οτι ο friendzoned τυπάς διαφέρει απο τον αιδοιοείλωτα ο οποίος ξερογλείφεται σε ΟΛΕΣ τις γκόμενες ανεξαιρέτως ικετεύοντας για pitty sex αντί να υμνεί  μία και μοναδική θεά και ιέρεια του έρωτος.
Άλλο ένα ατού αυτής της παγίδας είναι οτι ναι μεν ξέρεις οτι βρίσκεσαι εκεί μέσα ( όσο και αν το αρνείσαι )αλλα τη γουστάρεις την τύπισσα.Οπότε κάθεσαι και τρώς το Pedigree σαν καλό κανίς με τη σιχαμερη δικαιολογία οτι τουλάχιστον θα είσαι κοντά της. Αποτέλεσμα αυτής της ιδεολογίας είναι η δημιουργία κομπλεξ και μουνοκλαψίασης μεχρι αηδίας.
Η πιό συνήθης πράξη απελπισίας είναι να της εξηγήσεις μετά απο 40 χρόνια σκέψης και περισυλλογής ότι όταν της έλεγες να κοιμηθείτε μαζί δεν εννοούσες "αγκαλίτσα". Οτι κάθε φορά που σου τρίβεται (φιλικά πάντα) κάποιος βαράει προσοχή! Οτι δεν πιστεύεις στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Οτι θές να την βάλεις κάτω και να της αλλάξεις τον αδόξαστο.Με την κακη έννοια!
Τελοσπάντων το νόημα είναι το ίδιο.Αλλα είσαι τόσο μαλάκας που ούτε αυτό δε μπορείς να κάνεις σωστά οπότε παίρνεις ένα χρώμα ροδί και αποκαλύπτεις κεκεδίζοντας σα το καθυστερημένο τα τρυφερά σου αισθήματα.
Η γκόμενα αφού πάρει ενα ύφος "δεν είχα ιδέα" το γυρνάει σε ενα υπερβολικά γλυκό και απολογητικό όπως κοιτάμε τα κουτάβια στη βιτρίνα.Εκεί ξέρεις οτι το παιχνίδι είναι χαμένο και ήδη σκέφτεσαι πoιά γωνιά είναι πιο βολική να πάς να κλαφτείς μια βδομάδα..Σκύβεις το κεφάλι έχοντας αποδεχτεί πλέον την ήττα-χυλόπιτα  που σε χτυπάει με τις χαρακτηριστικές ατάκες.

-"Σε βλέπω σαν φίλο/αδερφό" (Νομίζε οτι είσαι γκεης)

-"Υπάρχει άλλος" (Υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι εκτος απο σένα)

-"Δεν είμαι σε φάση" (Ξαναέλα απο δευτέρα)

-"Δε φταις εσύ" (Φταις.Και το ξέρεις)

-"Δε θέλω να δεσμευθώ" (Φτού και πήρα δάνειο για το μονόπετρο)

-"Αξίζεις κάτι καλύτερο/δεν είμαι εγώ για σένα" (Είναι κόμματος και εσυ νέρντουλας με γυαλί παρμπρίζ και αυτιά νταμπο αλλα σε λυπάται μωεεε)

Το κοινό που έχουν όλα αυτά τα all time classics είναι οτι σε καμία περίπτωση δε θα σου πεί ευθέως οτι δε σε γουστάρει.Λές και αυτό θα το κάνει λιγότερο οδυνηρό.Η κυρία έχει βγάλει την ουρά της όξω και εσυ έχεις τόσες ενοχές λές και της είπες οτι κανόνισες gangbang και ειναι VIP.Που μεταξύ μας θα'χε και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Υπάρχει βέβαια και η μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να σκίσει τα ρούχα της και να φωνάξει "ΠΑΡΕ ΜΕ" αλλα αφού ακόμα δε σε έχει χτυπήσει κεραυνός μην περιμένεις πολλά...

Καθώς μεγαλώνουμε ανακαλύπτουμε οτι ένας είναι ο τρόπος να αποφύγεις το friendzone.
Να μην μπεις.

Μην είσαι τόσο υπερβολικά πάρα πολύ γλυκούλης και αστειούλης και προστατευτικούλης γιατι παρότι όλα αυτά ακούγονται πολύ ωραία οι γκόμενες δε θέλουν.Γιατι ο προαναφερθείς παπακοκαβαλητής μπορεί να είναι ουγκ αλλα βγάζει αρκετή αρρενωπότητα και αυτοπεποίθηση ( και φτύνει αρκετά τη γκόμενα ) ώστε η τύπισσα να πέσει ωσάν τα φύλλα το φθινόπωρο και να φύγουν αγκαλιά στο παπί με τη σκάστρα να αντηχάει στις γειτονιές.

Εν κατακλείδι το friendzone είναι ένα ύπουλο,διαβολικό κατασκεύασμα των θηλυκών για να εκμεταλλεύονται την καψούρα μας για να μας πατήσουν κάτω. Ή είναι απλά τόσο ζώα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον γουσταρίζοντα απο τις φιλενάδες τους.Μάλλον είναι και τα δύο.


6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχα!!!
      Πολυ σωστος φιλε μου...
      Ειναι να μην μπεις στο Friendzone γιατι μετα... τελος. Δεν υπαρχει αλλη ευκαιρια.
      Waiting for the 2nd post!!

      Διαγραφή
  2. Friendzone..καριόλες..μου ξύπνησες μια γκόμενα απο το λύκειο.Που ακόμα καταριέμαι τον ευατό μου για το πως φέρθηκα έτσι εγώ..Γύρισε ο τρόχος βέβαια αλλά τότε ήμουν καψουρογαμώσαυρος με άλλη.Ωραίος ρε μαν, αλλά βρές άλλο ανάδοχο πατέρα, γιατί σε βλέπω να βαρας μπρατσομηχανή σαν αυτόν..:)

    Καλή αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή για πρώτη σου ανάρτηση!
    Μπράβο γιε του Χωστήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή